top of page
Silviu Draghici - SEO Specialist

Silviu Drăghici
Fondator & Specialist SEO

Am creat NextGenSEO pentru a aduce o nouă perspectivă în optimizarea motoarelor de căutare și pentru a ajuta afacerile să își atingă potențialul maxim online. 

Cu o experiență de peste 15 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor, am descoperit pasiunea pentru SEO și am decis să aduc expertiza mea în acest domeniu.

În ultimii ani, m-am dedicat în totalitate învățării și aplicării celor mai eficiente tehnici de optimizare pentru motoarele de căutare.

Această combinație unică de cunoștințe în vânzări și SEO îmi permite să ofer soluții care nu doar îmbunătățesc vizibilitatea online, ci și cresc conversiile și veniturile clienților.

  • LinkedIn

De ce NextGenSEO?

Cred că fiecare afacere merită să fie vizibilă și accesibilă în mediul digital. Alegând să colaborezi direct cu mine, vei beneficia de atenție personalizată și soluții adaptate exact nevoilor tale. Expertiza pe care am dobândit-o de-a lungul anilor, combinată cu o pasiune neîncetată pentru optimizarea SEO, îmi permite să ofer soluții care nu doar îmbunătățesc clasamentele în motoarele de căutare, ci și aduc o valoare reală clienților. Sunt flexibil și pot reacționa rapid la orice schimbare, asigurându-mă că site-ul tău este mereu optimizat. Vei comunica direct cu mine, fără intermediari, ceea ce înseamnă că orice idee sau feedback va fi imediat integrat în strategia noastră. Am o expertiză profundă în diverse nișe și știu cum să valorific oportunitățile specifice domeniului tău. Împreună, vom dezvolta soluții care să te ajute să te diferențiezi și să ai succes.

Valori:

Next-Level Optimization

Implementez strategii avansate de SEO, adaptate specific pentru a asigura rezultate superioare și pentru a depăși concurența.

N

E

Expertise

Combinația de cunoștințe în vânzări și SEO îmi permite să înțeleg nevoile clienților și să ofer soluții eficiente și orientate spre succes.

eXcellence

Mă angajez să ofer excelență în fiecare proiect, de la prima consultare până la implementarea și monitorizarea rezultatelor.

X

T

Transparency

Comunicarea deschisă și clară este fundamentul relațiilor mele cu clienții. Informez mereu despre progresul și strategiile utilizate.

Networking

Construiesc parteneriate solide bazate pe încredere și colaborare reciprocă.

N

S

Success

Succesul clienților mei este prioritatea mea. Măsor performanța și ajustez strategiile pentru a atinge și depăși obiectivele stabilite.

Growth

Ajut afacerile să crească prin soluții SEO care îmbunătățesc vizibilitatea și atrag mai mulți clienți.

G

E

Ethics

Cred în practici etice și durabile. Toate acțiunile mele sunt ghidate de integritate și respect pentru clienți.

Colaborează cu NextGenSEO

Te invit să colaborăm și să descoperim împreună cum putem transforma prezența digitală a afacerii tale. Contactează-mă astăzi pentru a începe călătoria spre dominarea rezultatelor căutărilor!

Servicii alese:
Pachetul SEO Essential
Pachet SEO PRO
Pachet SEO Advanced

Evolution

Mă adaptez și inovez constant pentru a rămâne la vârful industriei SEO, îmbunătățind continuu procesele și tehnicile mele.

E

O

Opportunity

Identific și valorific oportunitățile de creștere pentru fiecare client, adaptându-mă rapid la schimbările din piață și la cerințele specifice.

bottom of page